Следвайте Гласове в Американски служители твърдят, че не са открили никакви

...
Следвайте Гласове в Американски служители твърдят, че не са открили никакви
Коментари Харесай

Американското разузнаване: Проукраинска група е извършила атаката срещу Северен поток, няма никакви доказателства за руско участие

Следвайте " Гласове " в 
Американски чиновници настояват, че не са разкрили никакви доказателства за присъединяване на съветското държавно управление в офанзивата

Проукраинска група е направила офанзивата против тръбопроводите на " Северен поток " 1 и 2 предходната година, оповестява, като се базира на нова американска разследваща информация.
Американски чиновници обявиха, че нямат доказателства, че президентът на Украйна Володимир Зеленски или неговите висши помощници са взели участие в интервенцията, или че причинителите са работили по инструкции на украински държавни чиновници.
Атаката против тръбопроводите за природен газ, които свързват Русия със Западна Европа, породиха спекулации за това кой е отговорен. Украйна се опълчва на плана от години, наричайки го " опасност за националната сигурност ", защото ще разреши на Русия да продава газ по-лесно на Европа.

Представители на украинското държавно управление и военното разузнаване настояват, че не са взели участие в офанзивата и не знаят кой я е направил.
В новите разследващи данни се показва, че тези, които са направили офанзивата, са били съперници на съветския президент Владимир Путин.
Американски чиновници отхвърлиха да разкрият естеството на разследващите данни и това по какъв начин са получени или с какви доказателства разполагат. Те прецизираха, че нямат безапелационни изводи за това и оставят отворена опцията интервенцията да е била извършена мълчешком от група, обвързвана с украинското държавно управление или службите за сигурност на страната.
През септември предходната година тръбопроводите бяха взривени, напомня bTV. Оценка демонстрира, че ремонтът на тръбопроводите ще коства към 500 млн. $.
Американски чиновници споделят, че не са разкрили никакви доказателства за присъединяване на съветското държавно управление в офанзивата.
Според новите данни на разузнаването експлозивите най-вероятно са били сложени благодарение на опитни водолази, които не работят за военни или разследващи служби. Възможно е причинителите да са минали профилирано държавно образование в предишното.
Говорителка на Централно разузнавателно управление на САЩ отхвърли коментар. Говорител на Съвета за национална сигурност към Белия дом насочи въпроси за тръбопроводите към европейските управляващи, които организират лични следствия.
" Северен поток 1 " и " Северен поток 2 " се простират на към 1220 км от северозападното крайбрежие на Русия до Лубмин в Североизточна Германия. Първият коства повече от 12 милиарда $ за създаване и е приключен през 2011 година, а вторият бе приключен през 2021 година, макар възраженията на публични лица в Съединените щати, Англия, Полша и Украйна.
Източници: dnes.dir.bg, 
 
 
 
07 Март 202314207 Март 202330207 Март 202334107 Март 2023244007 Март 202315707 Март 2023429КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023151728 Фев 2023107404 Март 2023111303 Март 20232406
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР